Dette er en prøve på undervisningsmaterialet
Lav selv hætter til sjov og vinterkulde
som er under udarbejdelse.

Materialet er beregnet til at kunne bruges i tværfaglig undervisning fra 4. klasse og opefter. Det bygger på en sammenkædning af fagene billedkunst/design (planlægning af det kompositoriske udtryk), matematik (konstruktion af mønster til hætten ud fra egne mål og ideer), håndarbejde (syning af hætten). Ud over anvendelse i skolen kan materialet bruges i fritidshjem, fritidsklubber, ungdomsklubber - og af dem, der bare har lyst.

Der kan laves hætter til udklædning, rollespil, teaterkostumer - og til kolde vinterdage.

Det hele er bygget op, så man starter med at konstruere en grundform efter egne mål. Derefter forgrener materialet sig, så man klikker sig frem til netop de instruktioner, der passer til det enkelte tilfælde. Arbejdssiderne (konstruktionsforklaringer m.v.) udskrives efter behov.

Prøv denne miniudgave af materialet, hvor kun en enkelt 'sti' er tilgængelig. Send billeder af de resultater, der kommer ud af det meget gerne sammen med en kommentar. Billederne vil så blive lagt på 'Hættegalleriet' på denne hjemmeside.

God arbejdslyst!

Med venlig hilsen

Høskuldsson Design

Karen Margrethe Høskuldsson
 
< Til forsiden for Høskuldsson Design < Til hovedsiden for tilskæring, hvor der også er noget for børn og unge < Til hovedsiden for kostumer Til starten på hættematerialet>
< Til siden om et pilotprojekt, hvor børn afprøver et tilsvarende materiale om design, tilskæring og syning af sweatshirts < Til siden om et projekt, hvor børnene på et fritidshjem laver nye legekostumer efter egne ideer - med lidt hjælp < Til artiklen "Jeg hedder ikke Rikke - jeg hedder Grisling" om et fastelavnsprojekt, hvor børnene i en SFO selv laver egne kostumer Til Hættegalleriet >

Kontakt.