Høskuldsson Design
Glentehusene 9
2620 Albertslund

Tlf. 43623052

e-mail: hoskuldsson@webspeed.dk

CVR. nr. 72737318


Send en mail med teksten "Nyhedsbrev", hvis du ønsker at modtage nyhedsbreve fra Høskuldsson Design.

Nyhedsbrev fra Høskuldsson Design  2/8 2017

Billedet med den røde kjole.

En meget stor tak til dem, der tog udfordringen op fra nyhedsbrevet i maj og bedømte alderen på den pige/kvinde, der er portrætteret på det billede, der bor i magasin hos Metropolitan Museet i New York med inventarnummeret 49.7.32!

49.7.32 at Metropolitan Museum of Art

Det blev til 66 besvarelser i alt; nogen med et meget præcist forslag, andre med en helgardering, nogle med en særdeles udførlig begrundelse for meningen og andre uden videre kommentarer. Resultatet blev rigtig interessant, og på den baggrund kan jeg sådan set bedre acceptere mig egen oplevelse af, at lige meget hvem, jeg ville have hende til at være, så kunne jeg sagtens få det til at passe med hendes alder: det yngste byd er 4 år, mens det ældste er 37! Flertallet mener dog, at hun må være mellem 12 og 16. Jeg har samlet stemmeafgivelserne i et lille søjlediagram.

Billedet har været med mig det meste af sommeren på forskellig vis, hvor jeg blandt andet har ledt efter ”rygende pistoler” i forhold til at give hende et navn, og nu er der kommet noget skriftligt ud af det. Og hvis du har lyst til at se, hvad det er, så send en mail, og så kommer der en PDF fil retur.

Mange hilsener

Karen Margrethe Høskuldsson

Karen Margrethe Høskuldsson