Ginekursus.


En gine kan bruges som et redskab ved tilretningen af tøj, hvor man har muligheden for at 'se sig selv bagfra', men den kan også fungere som udgangspunkt for at skabe tøj fra grunden med draperingsteknik. I løbet af fire dage - og nogle timer inden selve kurset starter - får du lavet dig en gine, der er 'formstøbt' efter dig selv, så den har både dine mål, din facon, din holdning - og dine eventuelle skævheder.

Ginerne laves med hoved på (med mindre den 'hovedløse' udgave ønskes) og aftagelige arme. Du kan se giner både med og uden hoved på billederne fra et ginekursus.

Glem alt om skrækhistorierne om folk, der i hobetal er besvimet under processen med at lave en 'afstøbning' af kroppen, for den teknik, vi anvender på dette kursus, er så hurtig og skånsom, at ingen får ubehag - selv børn kan holde til den uden klager.

 
Uddrag af en respons på et kursus i ginefremstilling:
" .... I øvrigt, så har min skrappeste og kærligste kritiker, min datter vurderet ginen. Hun siger at den er nærmest uhyggelig vellignende, som den står der i komplet højde og bredde - og meget flot lavet. ......"
Jette Vibeke Sørensen
Ginekurserne er indtil videre indstillet, da fremstillingen af giner ikke er forenelig med den fysiske afstand, der er påkrævet for at hindre spredning af Covid19

Ring, skriv eller send en mail for yderligere oplysning.

Ginearme som tilbehør til eksisterende gine.
Har du en færdiglavet gine der passer, men som mangler arme for at være egnet til at arbejde med, kan der købes et arm-mønster - efter mål - med tilhørende syvejledning. Ring, skriv eller send en mail for yderligere oplysning.

Link til billeder fra et ginekursus.
Link til klassisk draperingsteknik.
Link til corsage-drapering med krympestof.
Link til hovedsiden for tilskæring og syning.
Link til forsiden for Høskuldsson Design.

Kontakt og tilmelding til nyhedsbrev