Samlet oversigt over artikler af og interviews med
Karen Margrethe Høskuldsson
Upibliceret artikel: A French Hood Set Against a Dating.
Engelsksproget artikel om misforholdet mellem detaljerne i en French hood og den officielle datering af det portræt, den optræder i.

Upubliceret artikel: Speculations Regarding the Portrait of Cornelia Sandrien. Engelsksproget artikel om misforholdet mellem detaljerne i et nederlandsk hovedtøj og den officielle datering af det portræt, den optræder i, og dermed også den traditionelle identifikation af den portrætterede.
Hidden in Plain Black: The Secrets of the French Hood.
Engelsksproget artikel med nye teorier om det hovedtøj, der i 1500-tallets England gik under betegnelsen "French Hood". Artiklen er udkommet i Medieval Clothing and Textiles, Vol. 14, 2018. I forlængelse af artiklen er der lavet en offentligt tilgængelig video, der beskriver arbejdsgangen i den eksperimenterende rekonstruktion, der omtales i artiklen. Artiklen kan nu også rekvireres via JSTOR eller Cambridge University Press.
Medieval Clothing and Textiles 14    French hood
Søg og du skal finde ........ noget helt andet
Denne artikel fortæller om nogle påfaldende sammenfald mellem modesilhuetter og prisudviklinger, fødselskvotienternes op- og nedture samt beskæftigelsesgradens svingninger. Artiklen er bragt i bladet "Håndarbejde i skolen".
Apropos beklædning.
Karen Margrethe Høskuldsson er gæst i P1s program Apropos og fortæller om beklædningssignaler. Sendt 13. juni 2006
Tøjet sladrer.
I ALT for damerne nr. 7 2006 har Helle Kjærulf  interviewet Karen Margrethe Høskuldsson om beklædningens signalværdi. Interviewet ledsages af en 
række konkrete eksempler, der viser tøjets evne til i andres øjne at sætte en 'dagsorden' for hvilke roller man kan og vil udfylde i den givne situation.
Eventyrlige prinsesser.
Danmarks Håndarbejdslærerforening har i 2005 navngivet samtlige numre af bladet "Håndarbejde i skolen" efter H. C. Andersens eventyr. I novembernummeret med temanavnet "Kejserens nye klæder" skriver Karen Margrethe Høskuldsson om beklædningssignaler. Her bliver tre prinsesser, plukket fra tre af H. C.Andersens eventyr, taget under signal-behandling.
VITA i P1.
Bente Kromann interviewer Karen Margrethe Høskuldsson om forskellige facetter af Høskuldsson Designs arbejdsområde. Interviewet er delt på to udsendelser, hvoraf den første blev sendt den 12. oktober 2005, og den anden blev sendt den 17. oktober 2005.
Jakkesæt. Begavelse ikke nok. Udseendet er det afgørende.
I denne artikel om beklædningens signalværdier fokuseres der på de visuelle elementer der 'baner vejen' for at man uden kamp bliver opfattet som 'den fødte leder'. Artiklen tager sit afsæt i en undersøgelse af forholdet mellem antallet af kvinder og antallet af mænd på ledende poster i Norden. Artiklen er bragt som Analyse i Politiken 28/12 2004.
Gæst hos Hanne Risgaard
Hanne Risgaard har Karen Margrethe Høskuldsson som gæst i studiet på P1 til 1½ times samtale om Style Reading, Style Coaching, sammenligninger af hvedepriserne i middelalderen og samtidige modesilhuetter, kostumedesign - og meget andet. Sendt 13. september 2004.
Apropos fastelavn og uniformer
Karen Margrethe Høskuldsson er gæst i P1's udsendelse Apropos, der i forlængelse af fastelavn og tilhørende udklædning ser nærmere på hvor meget tøjets udtryk betyder for hvordan vi opfatter folk og deres funktion. Sendt 25. februar 2004.
Klædt på til succes
Trine Munk-Petersen interviewer Karen Margrethe Høskuldsson om de særlige kendetegn i beklædningen der giver indtryk af et individ med succes i samfundet. Artiklen er bragt i Berlingske Tidende 4. januar 2004.
Klæder skaber salg
er en artikel, bragt i augustnummeret 2001 af bladet Sælgeren og den handler om den visuelle kommunikation, som beklædningen rummer - og som kan være en nyttig medspiller at kende, når man vil have sit budskab til at trænge igennem.
Salgsarbejde i farver
er en artikel om, hvordan farverne kan anvendes konstruktivt i situationer, hvor man skal 'invadere' andre menneskers territorium og finde en balance mellem tilstedeværelse og usynlighed. Artiklen er bragt i januarnummeret 2002 af bladet Sælgeren.
Det' bare ben
handler om de utilsigtede signaler, man kan komme til at afsende ved at indlemme shorts og meget korte skørter i sommerens erhvervsgarderobe. Artiklen er bragt i julinummeret 2002 af bladet Sælgeren.
Om trend .....
er et link, der fører til hjemmesiden bag en af Danmarks Radios ungdomsudsendelser - Bitch - der i foråret 2001 havde mode, design og trend som tema for en udsendelse. Christian Winnem interviewer Karen Margrethe Høskuldsson.
Mønstermudder og farvetristesse
er en rapport fra modemessen,  Copenhagen International Fashion Fair, i august 2001. Messen præsenterede den industrielle beklædningsbrances bud på modebilledet for foråret og sommeren 2002. Artiklen er bragt i oktobernummeret 2001 af bladet Sælgeren.
Konstruktiv krisestemning
handler om tendenserne for efteråret 2002, som de blev fremstillet på Copenhagen International Fashion Fair i februar 2002. Artiklen er bragt i aprilnummeret 2002 af bladet Sælgeren.
Fra tørrede roser til hvinende dæk
er en artikel om tendenserne for foråret 2003, som de blev vist på Copenhagen International Fashion Fair i august 2002. Artiklen er bragt i oktobernummeret 2002 af bladet Sælgeren.
Jeg hedder ikke Rikke, jeg hedder Grisling!
er en artikel bragt i bladet Unge & Unger 14. juni 2000. Artiklen beretter om et fastelavnsprojekt i en Skole Fritids Ordning, hvor børnene selv lavede deres fastelavnskostumer efter egne oplæg.

Link til forsiden for Høskuldsson Design.

Kontakt