Kostumer til Hjerteforeningen


 
26. April 2004 var præsentationsdag for Hjerteforeningens børneklub "Rumlerikkerne", der henvender sig til børn i alderen 3-6 år. Rumlerikkerne er fem tegnede figurer, der er de bærende elementer i klubbens formidling af sjove og sunde vaner inden for områderne kost og motion.  Karen Margrethe Høskuldsson fik opgaven at fremstille kostumer, der kunne gøre de tegnede figurer til 'virkelighed' i anledning af åbningen. Sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen holdt åbningstalen for klubben, der er et samarbejde mellem Sundhedsministeriet, Hjerteforeningen og Tryg i Danmark


 
 
 
Sy selv rumlerikdragter.
5/1 2005 blev der adgang for Rumlerikkernes medlemmer til at få mønstre og syvejledninger, så børnene i str. 98 - 116 kan blive Rumlerikker til Fastelavn. Der er tale om 'light-udgaver' af de oprindelige kostumer fra klubbens åbning, så de er nemme at sy.
 
Såvel mønstre som syvejledninger med materialeoversigter kan downloades direkte fra Rumlerikkernes hjemmeside hvis man har medlemsadgang. Mønstrene, der er inkl. sømrum og alle nødvendige oplysninger, udskrives på ganske almindeligt A4-format, og siderne sættes derpå sammen med tape inden de enkelte mønsterdele klippes ud, lige klar til at lægge på stoffet.

Link til siden om teaterstykkerne "Rumlerikkerne på eventyr"/"Rumlerikkerne i Slikbøvsens land" og "Rumlerikkerne i fedtefadet".
Link til hovedsiden for kostumer
Link til forsiden for Høskuldsson Design
Kontakt